Hovězí hrudí "brisket"

Hovězí hrudí "brisket"
HOVĚZÍ HRUDÍ "brisket"

Jedná se o svaly chránící žebra v místě na hrudi a mezi předními nohami. Jedná se o dlouhá a hrubší svalová vlákna s tukovým krytím a žebry (kostmi). Velmi šťavnaté maso. Po odstranění žeber a začištění také velmi libové. V úpravě s kostí se hodí k dlouhému pečení, vaření či dušení. Jednoduchou kombinací je pouze osolené, vařené hrudí s hořčicí, křenem a chlebem. Začištěné maso se hodí na dušení, do omáček a do ragů, případně k nakládání a následně uzení a vaření v páře pro výrobu speciality inspirované židovskými delikatesami - Pastrami. 

Hovězí hrudí "brisket"

Vyzrálost dle aktuální nabídky
Mokré zrání ve vakuu
Chov AGRODRUŽSTVO Miroslav
 
Vhodné pro přípravu
24-ico-hovezi-hrudi.png
95 Kč 95 KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
skladem
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.