Hovězí husička

Hovězí husička
HOVĚZÍ HUSIČKA

Jedná se o podlouhlý sval na přední pleci, který je uložen pod vrstvou kližky (musí se z ní vyloupnout) zhruba v místě pod lopatkovým plátkem. Husička je tvarem maso nápadně podobné vepřové panence. Je libová a jeji svalovina je velmi jemná, skoro jako by ani neměla vlákna. Jde o kousíček masa o nižší hmotnosti - většinou jen okolo 0,5 kg. Je to super jemné maso, hodí se na přípravu minutek, carpaccia, tataráku. Stačí ji nakrájet na nudličky a krátce orestovat. Vyzrálá se hodí na drobné steaky.

Hovězí husička

Vyzrálost dle aktuální nabídky
Mokré zrání ve vakuu
Chov AGRODRUŽSTVO Miroslav
 
Vhodné pro přípravu
20-ico-hovezi-husicka.png
209 Kč 209 KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
skladem
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.