Hovězí karabáček

Hovězí karabáček
HOVĚZÍ KARABÁČEK

Také "heel of round" je libovější kližka, která se nachází mezi spodním šálem kýty a kližkou. Libovější, vláknité maso, skladbou podobné masu z plece, s vysokým podílem kolagenu a silnou chutí. Vynikající je „vařit“ karabáček v husím sádle. Když se spojí chuť kolagenu s husím sádlem, těžko hledá přemožitele. Hodí se také pro pomalé pečení, například s vínem (á la Burgund). Vyzrálý kus horní části lze použít také na steak ke grilování.

Hovězí karabáček

Vyzrálost dle aktuální nabídky
Mokré zrání ve vakuu
 
 
Vhodné pro přípravu
05-ico-hovezi-karabacek.png
219 Kč 219 KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
skladem
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.