Hovězí karabáček

Hovězí karabáček
HOVĚZÍ KARABÁČEK

Také "heel of round" je libovější kližka, která se nachází mezi spodním šálem kýty a kližkou. Libovější, vláknité maso, skladbou podobné masu z plece, s vysokým podílem kolagenu a silnou chutí. Vynikající je „vařit“ karabáček v husím sádle. Když se spojí chuť kolagenu s husím sádlem, těžko hledá přemožitele. Hodí se také pro pomalé pečení, například s vínem (á la Burgund). Vyzrálý kus horní části lze použít také na steak ke grilování.

Hovězí karabáček

Vyzrálost dle aktuální nabídky
Mokré zrání ve vakuu
Chov AGRODRUŽSTVO Miroslav
 
Vhodné pro přípravu
05-ico-hovezi-karabacek.png
169 Kč 169 KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
skladem
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.