Hovězí oháňka

Hovězí oháňka
HOVĚZÍ OHÁŇKA

Maso s kostí z oháňky nasekané po jednotlivých obratlech, začíná na konci hřbetu za květovou špičkou. Maso má vzhledem k umístění velmi krátká vlákna protkaná tukem a kolagenem. Pro přípravu nejlahodnějšího hovězího vývaru či jeho luxusnější varianty - consomné, do polévek. Obrané vařené maso je vhodné do nádivek či jako náplň do raviol, pelmení a listových šátečků. Dá se připravit také dušená v burgundském stylu. Po uvaření do měkka se dá jíst i jen tak, obraná, s chlebem, hořčicí a křenem.

Hovězí oháňka

Vyzrálost dle aktuální nabídky
Mokré zrání ve vakuu
Chov AGRODRUŽSTVO Miroslav
 
Vhodné pro přípravu
07-ico-hovezi-ohanka.png
115 Kč 115 KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
na objednávku
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.