Hovězí ořech

Hovězí ořech
HOVĚZÍ OŘECH "tip steak"

Předkýtí (thick flank), nejvyšší část zadní kýty. Dále lze dělit na plochý širový plátek a objemný střed. Libové maso ze zadní kýty, jednoznačně nejvyšší kus zadního masa, vyšší obsah kolagenu. Maso má povrchové krytí lojem a vnitřní mramorování. Vhodné maso k pečení (vcelku), dušení. Dostatečně vyzrálé a dobře naporcované maso je vhodné i ke grilování. 

Hovězí ořech

Vyzrálost dle aktuální nabídky
Mokré zrání ve vakuu
 
 
Vhodné pro přípravu
03-ico-hovezi-orech.png
369 Kč 369KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
skladem
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.