Hovězí ossobuco

Hovězí ossobuco
HOVĚZÍ OSSOBUCO

Jedná se o kližku s kostí řezanou napříč nad kolenem. Přední i zadní. Spojení prorostlé kližky s jemným vláknem s kůží na povrchu a morkové kosti. Aby se maso při počátečním prudkém opékání na pánvi nezkroutilo, doporučujeme kůži v několika místech před tepelnou úpravou naříznout. Vlastnosti tohoto masa ji přímo předurčují k dlouhému a pozvolnému dušení v aromatických omáčkách. V severní Itálii se typicky dusí se zeleninovým základem a podává se se šafránovým risottem a gremolatou. Osso bucco můžete také pomalu dusit v troubě se zeleninou, houbami či po česku na paprice se smetanou a podávat s jemným bramborovým či houskovým knedlíkem. 

Hovězí ossobuco

Vyzrálost dle aktuální nabídky
Mokré zrání ve vakuu
Chov AGRODRUŽSTVO Miroslav
 
Vhodné pro přípravu
23-ico-hovezi-ossobuco.png
199 Kč 199 KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
na objednávku
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.