Vepřové maso
Hovězí maso
Steaky
Masové bedýnky
Naše speciality
Uzené maso
Přihlásit se
0 Kč
Hovězí maso
>
Hovězí plecový plátek
Hovězí plecový plátek
HOVĚZÍ PLECOVÝ PLÁTEK
Plátek lopatkový je sval sejmutý z vrchní plochy lopatky při kostění plece. Má podobný charakter jako loupaná plec (vyšší podíl vazivových tkání) a rovněž podobné využití (marinování a pošírování). Ideální volba pro dušení, pečení nebo grilování. Udělejte si svoji oblibenou omáčku, plátek upečte se zeleninou nebo položte na gril.
Hovězí plecový plátek
Vyzrálost 6 - 8 týdnů
Mokré zrání ve vakuu
Chov AGRODRUŽSTVO Miroslav
Vhodné pro přípravu
230 Kč
230 KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
v celku
plátky
mleté
Množství
skladem
Facebook
Twitter
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.