Hovězí plecový plátek

Hovězí plecový plátek
HOVĚZÍ PLECOVÝ PLÁTEK

Plátek lopatkový je sval sejmutý z vrchní plochy lopatky při kostění plece. Má podobný charakter jako loupaná plec (vyšší podíl vazivových tkání) a rovněž podobné využití (ma­rinování a pošírování). Ideální volba pro dušení, pečení nebo grilování. Udělejte si svoji oblibenou omáčku, plátek upečte se zeleninou nebo položte na gril.

Hovězí plecový plátek


Vyzrálost 6 - 8 týdnů
Mokré zrání ve vakuu
Chov AGRODRUŽSTVO Miroslav
Vhodné pro přípravu
19-ico-hovezi-plecovy-platek.png
230 Kč 230 KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
skladem
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.

K dobrému jídlu patří dobré víno z našich vinic - kompletní nabídka je zde!