Hovězí pupek

Hovězí pupek
HOVĚZÍ PUPEK 

Pupek je břišní stěna s do plochy uspořádanými svaly obsahující elastické vazivo, případně tuk. Plochý sval s dlouhými hrubšími vlákny, bohaté vnitřní tukové krytí. Začištěný pupek se dá dělit na steakové maso - zrcátko, bryndáček a oponku (flank, flap steak, skirt inside steak). Vyzrálý a začištěný se hodí na steakovou úpravu vcelku a následně na nakrájení tenkých plátků, které svěle doplní třeba letní saláty s asijskou zálivkou. Čerstvý a neočištěný pupek se klasifikuje jako přední hovězí a hodí se tak spíše k pečení a dušení.

Hovězí pupek

Vyzrálost dle aktuální nabídky
Mokré zrání ve vakuu
Chov AGRODRUŽSTVO Miroslav
 
Vhodné pro přípravu
15-ico-hovezi-pupek.png
114 Kč 114 KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
skladem
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.

K dobrému jídlu patří dobré víno z našich vinic - kompletní nabídka je zde!