Hovězí tabulová špička

Hovězí tabulová špička
HOVĚZÍ TABULOVÁ ŠPIČKA

Horní trojúhelníkovitá část spodního šálu navazující na květovou špičku. Libové maso s jemným vláknem a malou protučnělostí. Typickým pokrmem z tabulové špičky je německý Tafelspitz - maso vařené ve vývaru s kořenovou zeleninou, podávané s jablečným křenem, špenátem a bramborovým knedlíkem. Vyzrálé maso se řeže samostatně jako steakové maso, případně pro použití na závitky, minutky. 

Hovězí tabulová špička

Vyzrálost dle aktuální nabídky
Mokré zrání ve vakuu
Chov AGRODRUŽSTVO Miroslav
 
Vhodné pro přípravu
08-ico-hovezi-tabulova-spicka.png
249 Kč 249 KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
skladem
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.