Hovězí veverka "hanger steak"

Hovězí veverka "hanger steak"
HOVĚZÍ VEVERKA "hanger steak"

"Hanger steak" nebo také "řeznická panenka" je čistý sval. Nachází se v místě bráničního pilíře, zavěšená pod páteří, u špičky svíčkové, kousek od jater. Díky bohatému prokrvení je velmi šťavnatá a má intenzivní chuť. Mírně vláknitá struktura, hodí se ke krájení přes vlákno podobně jako flank steak (pupek). Veverka má dvě části spojené blanou, kterou při přípravě oddělíme. Vyzrálá je vhodná ke grilování, na steaky či minutky, například nakrájená a rychle orestovaná do pravých mexických Fajitas. 

Hovězí veverka "hanger steak"

Vyzrálost dle aktuální nabídky
Mokré zrání ve vakuu
Chov AGRODRUŽSTVO Miroslav
 
Vhodné pro přípravu
13-ico-hovezi-veverka.png
269 Kč 269 KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
na objednávku
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.