Hovězí vysoká plec

Hovězí vysoká plec
HOVĚZÍ VYSOKÁ PLEC

Největší část plece. Nachází se na zadní straně za loupanou plecí. Pod ní navazuje kližka. Nejjemnější maso z plece, lehce prorostlé a jemně vláknité, s tukovým krytím. Jde však o tužší část, proto potřebuje delší čas na změknutí. Hodí se k pečení vcelku, nakrájená na kostky je vhodná k přípravě gulášů a perkeltů, nakrájená na plátky se hodí k přípravě španělských ptáčků. 

Hovězí vysoká plec

Vyzrálost 1- 6 týdnů
Mokré zrání ve vakuu
 
Vhodné pro přípravu
17-ico-hovezi-vysoka-plec.png
252 Kč 252 KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
skladem
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.