Květová špička

Květová špička
KVĚTOVÁ ŠPIČKA "rump steak"

Tento libový kus s typicky jemnými žilkami tuku a výraznou chutí se hodí převážně k přípravě steaků. Typickou pro tuto partii je i jeho tukový okraj, který mu dává skvělou a šťavnatou chuť. Znáte Rumpsteak? Pak vězte, že si ho můžete připravit právě z této partie masa. Ideální je samozřejmě správně vyzrálé maso, které můžete např. i péct v celku jako klasický Rostbeef. Pokud chcete připravit výborný předkrm, není nic snažšího než carpaccio (syrové maso nakrájené na velmi tenké plátky) s rukolou a kapkou olivového oleje. 

Květová špička

Vyzrálost dle aktuální nabídky
Mokré zrání ve vakuu
Chov AGRODRUŽSTVO Miroslav
Vhodné pro přípravu
09-ico-hovezi-kvetova-spicka.png
366 Kč 366 KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
skladem
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.

K dobrému jídlu patří dobré víno z našich vinic - kompletní nabídka je zde!