Hovězí burger z krku

Hovězí burger z krku
Naše pravé hovězí burgery připravujeme jak jinak než z hovězího masa! Maso u nás zraje hezky vcelku ve vakuu a až následně po vašem objednání je namleto. Partie vybíráme takové, které zaručují dobrý poměr libové svaloviny, ale i mírného tukového krytí pro tu správnou šťavnatou chuť! Burgery děláme tvořítkem tak, aby byly hezky stejně velké a rovnoměrně se vám propekly. Obecně mají cca 200 g jeden, takže žádné sušinky :)
Příprava je velmi jednoduchá: maso potřete olivovým olejem, dáte na gril a následně posolíte a dopepříte dle chuti! Gurmáni si jej na finále potřou např. dijonskou hořčicí nebo dají trochu másla. Balení obsahuje dva "kotouče", protože nikdo nejí rád sám :) 

Hovězí burger z krku

Burger připravujeme v den Vašeho odběru.
Vyzrálost: 1 týden
Zvíře/stáří: býk/20 měsíců

Mokré zrání ve vakuu
Chov AGRODRUŽSTVO Miroslav

 
Vhodné pro přípravu
25-ico-hovezi-krk.png
77 Kč 77
skladem
Uvedená cena je za balení které obsahuje 2 ks burgerů. Váha jednoho burgru je cca 200 g, celkem 400 g. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 10 g. Do objednávky uvádějte počet balení.