Vepřová kotleta bez kosti

Vepřová kotleta bez kosti
VEPŘOVÁ KOTLETA BEZ KOSTI
Neboli karé, po svíčkové druhá nejlibovější a nejjemnější část vepřového masa, táhne se podél páteře, ale svrchu, začíná za krkovicí, od které se odděluje a v části u kýty z ní zespodu přiléhá panenka. Nejlepší pečeně je lehce prorostlá tukem, při tepelném opracování se tak snadno nevysuší.  Použití:  Klasická selská vepřová pečeně na kmíně s bramborovými knedlíky, či jakákoliv jiná úprava vepřové pečeně pečené vcelku. Po rozporcování na plátky se hodí jako steakové maso k rychlému opečení či na gril, připravíte z ní také velice libové řízky.

Vepřová kotleta bez kosti

Čerstvé každé úterý a čtvrtek


 
Vhodné pro přípravu
03-ico-veprova-kotleta-bez-kosti.png
239 Kč 239 KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
skladem
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.