Vepřové zadní koleno bez kosti

Vepřové zadní koleno bez kosti
VEPŘOVÉ ZADNÍ KOLENO BEZ KOSTI
Ideální je ke dlouhému a pomalému pečení. Kůže při tepelné úpravě pěkně chrání maso, které je bohaté na kolagen a tím pádem velice šťavnaté, k ochucení stačí utřít česnek, sůl, trochu kmínu a výslednou směs vetřít do masa a do zářezů na kůži. Během pečení je třeba podlévat vypečenou šťávou a koleno otáčet. Na konci pečení dejte koleno pod gril a vypečte kůži pěkně do křupava. Koleno lze také snadno předvařit a v troubě pak jen dopéct, lze ho vykostit a získat tak šťavnaté kostky masa na guláš, do ovaru, na vrabce či k omáčkám – třeba na tradiční vepřové v mrkvi. Z kolene a případně i nožiček také snadno připravíte domácí sulc, neboť jsou bohatá na kolagen.

Vepřové zadní koleno bez kosti

Čerstvé každé úterý a čtvrtek
Landrace x Bílé ušlechtilé x Pietrain x Přeštické plemeno
Chov AGRODRUŽSTVO Miroslav
 
Vhodné pro přípravu
06-ico-veprove-zadni-koleno-bez-kosti.png
89 Kč 89 KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
skladem
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.