Vepřové žebra

Vepřové žebra
VEPŘOVÉ ŽEBRA
Spolu s pečenými koleny jsou nejoblíbenějšími jídly českých hospod. Hodí se na marinování a pečení v kořeněné krustě, s barbecue omáčkou, na grilování, případně je lze tradičně po česku jen osolit, opepřit a okmínovat a péct v troubě s cibulí a česnekem a podávat se zelím. Žebra lze také jen povařit v osolené vodě a podávat s křenem a chlebem, případně je vyudit.

Vepřové žebra

Čerstvé každé úterý a čtvrtek
Landrace x Bílé ušlechtilé x Pietrain x Přeštické plemeno
Chov AGRODRUŽSTVO Miroslav
 
Vhodné pro přípravu
16-ico-veprova-zebra.png
99 Kč 99 KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
skladem
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.