Vepřový bůček s kostí

Vepřový bůček s kostí
VEPŘOVÝ BŮČEK S KOSTÍ
Správně jde o vepřový bok, který se táhne od krku až k pupku, nicméně podél přední nohy je bůček nejlepší. Pokud chcete bůček péct, je dobré využít středovou část i se žebry, na roládu se hodí spíš bůček vykoštěný. Joblíbený také v asijské kuchyni, kde se obvykle zpracovává i s kůží, která je pokrájená a vypečená do křupava. Kromě zmíněné rolády či křupavých asijských plátků se hodí také na tučnější výpečky, na pečení, na škvaření do francouzského rilletes, škvarky jsou dobré do pomazánky, či do bramborových knedlíků se zelím. S velkou oblibou se u nás také udí.

Vepřový bůček s kostí

Čerstvé každé úterý a čtvrtek
Landrace x Bílé ušlechtilé x Pietrain x Přeštické plemeno
Chov AGRODRUŽSTVO Miroslav
 
Vhodné pro přípravu
09-ico-veprovy-bucek-s-kosti.png
84 Kč 84 KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
na objednávku
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.