Vepřový ořez

Vepřový ořez
VEPŘOVÝ OŘEZ
Můžete použít do guláše či na domácí mletí na sekanou. Vhodný také na zavaření jako maso ve vlastní šťávě s kouskem kůže na dně. Po mletí můžete ořez využít také pro přípravu domácích klobás. Případně i jako maso do vývarů nebo pro přípravu rilletes - maso je dlouho a při nízkých teplotách konfitované v sádle.

Vepřový ořez

Čerstvé každé úterý a čtvrtek
Landrace x Bílé ušlechtilé x Pietrain x Přeštické plemeno

 
Vhodné pro přípravu
18-ico-veprovy-orez.png
193 Kč 193 KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
skladem
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.