Hovězí maso
Vepřové maso
Drůbež
Steaky
Masové bedýnky
Uzené
Sýry
Speciality
Přihlásit se
0 Kč
Hovězí maso
>
Hovězí loupaná plec
Hovězí loupaná plec
HOVĚZÍ LOUPANÁ PLEC "top blade"
Jedná se o střední část plece, z místa odkud byla vyloupnuta lopatka. Nachází se mezi kulatou a velkou plecí. Má poněkud vyšší podíl vazivových tkání, proto se často marinuje nebo pošíruje. Díky kolagenu je tento kus masa krásně šťavnatý, středem prochází klihovitý předěl. Pokud je pro vás kližka příliš klihovitá, loupaná plec bude ideální alternativou na guláš. Dá se také zapékat jen tak na česneku - zhruba dvě hodiny na 150 °C nebo nakrájet a použít do dobrého ragú. Nejlepší maso na dlouhé vaření k českým omáčkám jako je rajská, koprovka či křenová omáčka. Při odstranění vazivových tkání je chutným masem na tatarský biftek nebo na minutkové úpravy na grilu (iron steak, top blade steak).
Hovězí loupaná plec
Vyzrálost dle aktuální nabídky
Mokré zrání ve vakuu
Vhodné pro přípravu
327 Kč
327KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
v celku
plátky
mleté
Množství
skladem
Facebook
Twitter
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.