Drůbež
Vepřové maso
Hovězí maso
Steaky
Masové bedýnky
Speciality
Sýry
Uzené
Přihlásit se
0 Kč
Hovězí maso
>
Hovězí ořech
Hovězí ořech
HOVĚZÍ OŘECH "tip steak"
Předkýtí (thick flank), nejvyšší část zadní kýty. Dále lze dělit na plochý širový plátek a objemný střed. Libové maso ze zadní kýty, jednoznačně nejvyšší kus zadního masa, vyšší obsah kolagenu. Maso má povrchové krytí lojem a vnitřní mramorování. Vhodné maso k pečení (vcelku), dušení. Dostatečně vyzrálé a dobře naporcované maso je vhodné i ke grilování.
Hovězí ořech
Vyzrálost dle aktuální nabídky
Mokré zrání ve vakuu
Vhodné pro přípravu
369 Kč
369KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
v celku
plátky
mleté
Množství
skladem
Facebook
Twitter
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.