Drůbež
Vepřové maso
Hovězí maso
Steaky
Masové bedýnky
Speciality
Sýry
Uzené
Přihlásit se
0 Kč
Hovězí maso
>
Hovězí ořez
Hovězí ořez
HOVĚZÍ OŘEZ
Libový ořez vzniklý při bourání a dělení hovězího masa na jednotlivé výsekové části. Nejlepší volba je pomlít a připravit na burgery, karbenátky a jiné delikatesy. Také je vynikající v nudličkách na pečení nebo podusit ve vlastní štávě.
Hovězí ořez
Čerstvé každý týden.
Vhodné pro přípravu
230 Kč
241 KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
v celku
plátky
mleté
Množství
skladem
Facebook
Twitter
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.