Hovězí podplečí

Hovězí podplečí
HOVĚZÍ PODPLEČÍ 

Přechod mezi krkem, plecí a vysokým roštěncem. Ve srovnání s krkem méně šlachovité, oproti vysokému roštěnci o něco více libové. 
Ideální na vaření a dušení. Maso se výborně hodí k tradičním českým omáčkám. Kromě dušení a vaření se hodí také na pečení (i vcelku po marinování) a při dostatečném mra­morování též na gril. Pokud mramo­rování nedostačuje, lze jej pokrájet na libový guláš.

Hovězí podplečí

Vyzrálost dle aktuální nabídky
Mokré zrání ve vakuu.
Vhodné pro přípravu

26-ico-hovezi-podpleci.png
287 Kč 287 KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
skladem
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.