Drůbež
Vepřové maso
Steaky
Hovězí maso
Masové bedýnky
Speciality
Sýry
Uzené
Přihlásit se
0 Kč
Hovězí maso
>
Hovězí podplečí
Hovězí podplečí
HOVĚZÍ PODPLEČÍ
Přechod mezi krkem, plecí a vysokým roštěncem. Ve srovnání s krkem méně šlachovité, oproti vysokému roštěnci o něco více libové.
Ideální na vaření a dušení. Maso se výborně hodí k tradičním českým omáčkám. Kromě dušení a vaření se hodí také na pečení (i vcelku po marinování) a při dostatečném mramorování též na gril. Pokud mramorování nedostačuje, lze jej pokrájet na libový guláš.
Hovězí podplečí
Vyzrálost dle aktuální nabídky
Mokré zrání ve vakuu.
Vhodné pro přípravu
287 Kč
287 KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
v celku
plátky
mleté
skladem
Facebook
Twitter
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.