Drůbež
Vepřové maso
Hovězí maso
Steaky
Masové bedýnky
Speciality
Sýry
Uzené
Přihlásit se
0 Kč
Hovězí maso
>
Hovězí pupek
Hovězí pupek
HOVĚZÍ PUPEK
Pupek je břišní stěna s do plochy uspořádanými svaly obsahující elastické vazivo, případně tuk. Plochý sval s dlouhými hrubšími vlákny, bohaté vnitřní tukové krytí. Začištěný pupek se dá dělit na steakové maso - zrcátko, bryndáček a oponku (flank, flap steak, skirt inside steak). Vyzrálý a začištěný se hodí na steakovou úpravu vcelku a následně na nakrájení tenkých plátků, které svěle doplní třeba letní saláty s asijskou zálivkou. Čerstvý a neočištěný pupek se klasifikuje jako přední hovězí a hodí se tak spíše k pečení a dušení.
Hovězí pupek
Vyzrálost dle aktuální nabídky
Mokré zrání ve vakuu
Vhodné pro přípravu
142 Kč
142 KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
v celku
plátky
mleté
Množství
skladem
Facebook
Twitter
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.