Drůbež
Vepřové maso
Hovězí maso
Steaky
Masové bedýnky
Speciality
Sýry
Uzené
Přihlásit se
0 Kč
Hovězí maso
>
Hovězí tabulová špička
Hovězí tabulová špička
HOVĚZÍ TABULOVÁ ŠPIČKA
Horní trojúhelníkovitá část spodního šálu navazující na květovou špičku. Libové maso s jemným vláknem a malou protučnělostí. Typickým pokrmem z tabulové špičky je německý Tafelspitz - maso vařené ve vývaru s kořenovou zeleninou, podávané s jablečným křenem, špenátem a bramborovým knedlíkem. Vyzrálé maso se řeže samostatně jako steakové maso, případně pro použití na závitky, minutky.
Hovězí tabulová špička
Vyzrálost dle aktuální nabídky
Mokré zrání ve vakuu
Vhodné pro přípravu
292 Kč
292 KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
v celku
plátky
mleté
Množství
skladem
Facebook
Twitter
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.