Hovězí maso
Vepřové maso
Drůbež
Steaky
Masové bedýnky
Uzené
Sýry
Speciality
Přihlásit se
0 Kč
Hovězí maso
>
Vysoký roštěnec
Vysoký roštěnec
VYSOKÝ ROŠTĚNEC "rib eye steak"
Neboli rib eye steak či entercote - nachází se mezi lopatkami, u hřbetu mezi krkem a nízkým roštěncem. Řádně protučnělé maso vhodné na velmi šťavnaté a křehké steaky. Po opečení je možné ho nakrájet na tenké plátky a doplnit pikantním salátem v asijském stylu. U použití vysokého roštěnce vcelku je možné opatrně vyjmout tuk uprostřed a celý kus naplnit nádivkou a pomalu zapéct. Po tepelném opracování mu nechte chvíli před krájením na odpočinek, šťávy v mase se pak rovnoměrně rozloží.
Vysoký roštěnec
Vyzrálost dle aktuální nabídky
Mokré zrání ve vakuu
Vhodné pro přípravu
450 Kč
450 KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
v celku
plátky
mleté
Množství
skladem
Facebook
Twitter
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.