Drůbež
Vepřové maso
Hovězí maso
Steaky
Masové bedýnky
Speciality
Sýry
Uzené
Přihlásit se
0 Kč
Uzené
>
Uzené vepřové zadní koleno s kostí
Uzené vepřové zadní koleno s kostí
Uzené koleno je skvělý pokrm, kterým můžete pohostit svoji rodinu nebo přátelé na party. Nejlepší je koleno prvně povařit doměkka a poté ještě přendat do pekáčku a dopéct za občasného přelévání výpekem, dokud nebude mít zlatavou a křupavou kurčičku. Podává se buď teplé nebo se dá i studené. To je dobré nechat koleno vychladnout, dát do ledničky a až je zcela vychlazené podávat např. s chlebem, křenem a hořčicí (a dobře vychlazeným pivem :)
Uzené vepřové zadní koleno s kostí
Naše uzené vždy čerstvé každé úterý.
Vhodné pro přípravu
169 Kč
169 KČ/KG
Množství
na objednávku
Facebook
Twitter