Vepřová krkovička bez kosti

Vepřová krkovička bez kosti
VEPŘOVÁ KRKOVIČKA BEZ KOSTI
Nachází se za krkem a pokračuje k zadním žebrům, kde plynule přechází do kotlety. Proto je zadní část krkovice poměrně dost libová (tuto část můžete také použít na segedínský guláš). Díky mramorování ("pavučinky" tuku ovlivňující chuť, šťavnatost, křehkost) se výborně hodí k marinování na steaky nebo na špízy ke grilování, protože se nevysuší. Klasikou je pak třeba Živáňská pečeně. Další chutnou přípravou je také pečení vcelku v troubě, ideálně třeba i s pikantní bylinkovou nádivkou, masovou fáší nebo klobásou ve středu.  Znalci připravují z krkovice také šťavnaté řízky.

Vepřová krkovička bez kosti

Čerstvé každé úterý a čtvrtek

 
Vhodné pro přípravu
04-ico-veprova-krkovicka-bez-kosti.png
239 Kč 239KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
skladem
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.