Hovězí maso
Vepřové maso
Drůbež
Steaky
Masové bedýnky
Uzené
Sýry
Speciality
Přihlásit se
0 Kč
Vepřové maso
>
Vepřová krkovička s kostí
Vepřová krkovička s kostí
VEPŘOVÁ KRKOVIČKA S KOSTÍ
Nachází se za krkem a pokračuje k zadním žebrům, kde plynule přechází do kotlety. Proto je zadní část krkovice poměrně dost libová (tuto část můžete také použít na segedínský guláš). Díky mramorování ("pavučinky" tuku ovlivňující chuť, šťavnatost, křehkost) se výborně hodí k marinování na steaky nebo na špízy ke grilování, protože se nevysuší. Klasikou je pak třeba Živáňská pečeně. Další chutnou přípravou je také pečení vcelku v troubě, ideálně třeba i s pikantní bylinkovou nádivkou, masovou fáší nebo klobásou ve středu. Znalci připravují z krkovice také šťavnaté řízky.
Vepřová krkovička s kostí
Čerstvé každé úterý a čtvrtek
Landrace x Bílé ušlechtilé x Pietrain x Přeštické plemeno
Vhodné pro přípravu
191 Kč
191KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
v celku
plátky
mleté
Množství
skladem
Facebook
Twitter
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.