Vepřová krkovička s kostí

Vepřová krkovička s kostí
VEPŘOVÁ KRKOVIČKA S KOSTÍ
Nachází se za krkem a pokračuje k zadním žebrům, kde plynule přechází do kotlety. Proto je zadní část krkovice poměrně dost libová (tuto část můžete také použít na segedínský guláš). Díky mramorování ("pavučinky" tuku ovlivňující chuť, šťavnatost, křehkost) se výborně hodí k marinování na steaky nebo na špízy ke grilování, protože se nevysuší. Klasikou je pak třeba Živáňská pečeně. Další chutnou přípravou je také pečení vcelku v troubě, ideálně třeba i s pikantní bylinkovou nádivkou, masovou fáší nebo klobásou ve středu.  Znalci připravují z krkovice také šťavnaté řízky.

Vepřová krkovička s kostí

Čerstvé každé úterý a čtvrtek
Landrace x Bílé ušlechtilé x Pietrain x Přeštické plemeno

 
Vhodné pro přípravu
22-ico-veprova-krkovicka-s-kosti.png
191 Kč 191KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
skladem
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.