Vepřová panenka

Vepřová panenka
VEPŘOVÁ PANENKA
Nejjemnější část vepřového masa. Jedná se o dlouhý úzký sval umístěný uvnitř těla, pod páteří, táhne se od žeber k pánvi. Panenka je ideální na minutky, správně připravená je šťavnatá a přitom libová, hodí se na nejjemnější řízky, na přípravu medailonků, může se připravovat v celku prudce orestovaná na povrchu a následně prohřátá v troubě, případně na nudličky rychle opečená na pánvi a doplněná smetanovou omáčkou.

Vepřová panenka

Čerstvé každé úterý a čtvrtek
Landrace x Bílé ušlechtilé x Pietrain x Přeštické plemeno
 
Vhodné pro přípravu
08-ico-veprova-panenka.png
305 Kč 305KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
skladem
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.