Vepřové nožky

Vepřové nožky
VEPŘOVÉ NOŽKY
Velice bohaté na kolagen, a proto se hodí pro domácí přípravu sulců, aspiků a chlazených pochoutek. Kolagen vyplavíte dlouhým pomalým šetrným vařením. Nožky můžete přidávat do vývarů, snadněji pak budou tuhnout. Kůže se zase hodí, pokud připravujete domácí vepřové ve vlastní šťávě - čtverec zhruba 4x4 cm dejte na dno každé zavařovací sklenice, přidejte kostky masa, osolte a zavařte. Po rozehřátí budete mít kromě kostek masa také skvělý sos. Vařené a pomleté vepřové kůže také využijete při domácích zabijačkách, jsou nepostradatelné v tlačenkách, jitrnicích i jelitech.

Vepřové nožky

Čerstvé každé úterý a čtvrtek
Landrace x Bílé ušlechtilé x Pietrain x Přeštické plemeno

 
Vhodné pro přípravu
13-ico-veprove-nozky.png
26 Kč 26 KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
skladem
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.