Vepřová žebra

Vepřová žebra
VEPŘOVÁ ŽEBRA
Spolu s pečenými koleny jsou nejoblíbenějšími jídly českých hospod. Hodí se na marinování a pečení v kořeněné krustě, s barbecue omáčkou, na grilování, případně je lze tradičně po česku jen osolit, opepřit a okmínovat a péct v troubě s cibulí a česnekem a podávat se zelím. Žebra lze také jen povařit v osolené vodě a podávat s křenem a chlebem, případně je vyudit.

Vepřová žebra

Čerstvé každé úterý a čtvrtek


 
Vhodné pro přípravu
16-ico-veprova-zebra.png
131 Kč 131 KČ/KG
na objednávku
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.