Drůbež
Vepřové maso
Hovězí maso
Steaky
Masové bedýnky
Speciality
Sýry
Uzené
Přihlásit se
0 Kč
Vepřové maso
>
Vepřový bůček bez kosti
Vepřový bůček bez kosti
VEPŘOVÝ BŮČEK BEZ KOSTI
Správně jde o vepřový bok, který se táhne od krku až k pupku, nicméně podél přední nohy je bůček nejlepší. Pokud chcete bůček péct, je dobré využít středovou část i se žebry, na roládu se hodí spíš bůček vykoštěný. Je oblíbený také v asijské kuchyni, kde se obvykle zpracovává i s kůží, která je pokrájená a vypečená do křupava. Kromě zmíněné rolády či křupavých asijských plátků se hodí také na tučnější výpečky, na pečení, na škvaření do francouzského rilletes, škvarky jsou dobré do pomazánky či do bramborových knedlíků se zelím. S velkou oblibou se u nás také udí.
Vepřový bůček bez kosti
Čerstvé každé pondělí a středa
Landrace x Bílé ušlechtilé x Pietrain x Přeštické plemeno
Vhodné pro přípravu
195 Kč
195KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
v celku
plátky
mleté
Množství
skladem
Facebook
Twitter
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.