Vepřový lalok

Vepřový lalok
VEPŘOVÝ LALOK
Jedná se o tučné části vepřového podbradku střídající se s vrstvami masa. Hodí se do ovarů, na přípravu tučné polévky, můžete ho také vyškvařit a získat tak částečně masové škvarky. Pokud chcete zaexperimentovat, omyjte a osušte lalok, obalte ho pořádnou vrstvou hrubozrnné soli a nechte v čisté lednici v otevřené misce zhruba měsíc (klidně i více) odpočívat - získáte tak obdobu italského guanciale.

Vepřový lalok

Čerstvé každé úterý a čtvrtek
Landrace x Bílé ušlechtilé x Pietrain x Přeštické plemeno

 
Vhodné pro přípravu
12-ico-veprovy-lalok.png
85 Kč 85KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
skladem
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.