Drůbež
Vepřové maso
Hovězí maso
Steaky
Masové bedýnky
Speciality
Sýry
Uzené
Přihlásit se
0 Kč
Vepřové maso
>
Vepřový ocásek
Vepřový ocásek
VEPŘOVÝ OCÁSEK
Jedná se o maso a odřezky na konci páteře, navazuje na libovou kýtu. Lze ho rozseknout na 2-3 menší díly a péct v troubě, třeba na pivu, nebo na kmínu. Vařený je oblíbenou pochoutkou na zabijačkách, často se také udí – pak z něj snadno přípravíte uzenou polévku s kroupami. Z ocásku oberete ještě dost libového chutného masa do polévky nebo třeba k hrachové kaši.
Vepřový ocásek
Čerstvé každé úterý a čtvrtek
Landrace x Bílé ušlechtilé x Pietrain x Přeštické plemeno
Vhodné pro přípravu
96 Kč
96KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
v celku
plátky
mleté
Množství
skladem
Facebook
Twitter
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.