Vepřový ocásek

Vepřový ocásek
VEPŘOVÝ OCÁSEK
Jedná se o maso a odřezky na konci páteře, navazuje na libovou kýtu. Lze ho rozseknout na 2-3 menší díly a péct v troubě, třeba na pivu, nebo na kmínu. Vařený je oblíbenou pochoutkou na zabijačkách, často se také udí – pak z něj snadno přípravíte uzenou polévku s kroupami. Z ocásku oberete ještě dost libového chutného masa do polévky nebo třeba k hrachové kaši.

Vepřový ocásek

Čerstvé každé úterý a čtvrtek
Landrace x Bílé ušlechtilé x Pietrain x Přeštické plemeno

 
Vhodné pro přípravu
15-ico-veprovy-ocasek.png
96 Kč 96KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
skladem
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.