Drůbež
Vepřové maso
Hovězí maso
Steaky
Masové bedýnky
Speciality
Sýry
Uzené
Přihlásit se
0 Kč
Vepřové maso
>
Vepřový ořez
Vepřový ořez
VEPŘOVÝ OŘEZ
Můžete použít do guláše či na domácí mletí na sekanou. Vhodný také na zavaření jako maso ve vlastní šťávě s kouskem kůže na dně. Po mletí můžete ořez využít také pro přípravu domácích klobás. Případně i jako maso do vývarů nebo pro přípravu rilletes - maso je dlouho a při nízkých teplotách konfitované v sádle.
Vepřový ořez
Čerstvé každé úterý a čtvrtek
Landrace x Bílé ušlechtilé x Pietrain x Přeštické plemeno
Vhodné pro přípravu
193 Kč
193 KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
v celku
plátky
mleté
Množství
skladem
Facebook
Twitter
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.