Hovězí žebro

Hovězí žebro
HOVĚZÍ ŽEBRO

Nachází se za pleckem, maso pod nimi je hrudí (někdy bývá k prodeji jako hrudí s kostí- se žebry). Maso mezi žebry je poměrně tuhé, ale díky krátkým svalovým vláknům a silné chuti má i tak slibný potenciál zazářit napřiklad na grilu, barbeque či pečená v pivu. Vhodné zejména na chutné a silné vývary, vyzrálá a marinovaná žebra na bbq a grilování, možno zapékat rozřezané na jednotlivé porce ochucené v asijském stylu.

Hovězí žebro

Vyzrálost dle aktuální nabídky
Mokré zrání ve vakuu
Chov AGRODRUŽSTVO Miroslav
 
Vhodné pro přípravu
16-ico-hovezi-zebro.png
75 Kč 75 KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
na objednávku
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.