Rump steak

Rump steak
Květová špička "rump steak"

Tento libový kus s typicky jemnými žilkami tuku a výraznou chutí se hodí převážně k přípravě steaků. Typickou pro tuto partii je i jeho tukový okraj, který mu dává skvělou a šťavnatou chuť. Znáte Rumpsteak? Pak vězte, že si ho můžete připravit právě z této partie masa. Ideální je samozřejmě správně vyzrálé maso, které můžete např. i péct v celku jako klasický Rostbeef. Pokud chcete připravit výborný předkrm, není nic snažšího než carpaccio (syrové maso nakrájené na velmi tenké plátky) s rukolou a kapkou olivového oleje.  

Rump steak

Vyzrálost 5 - 8 týdnů
Mokré zrání ve vakuu
Chov AGRODRUŽSTVO Miroslav

 
Vhodné pro přípravu
09-ico-hovezi-kvetova-spicka.png
169 Kč 339 Kč/kg
skladem
Uvedená cena je za 500g masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g. Počty steaků uvádějte po kusech.