Rib eye steak

Rib eye steak
Rib eye steak – Vysoký roštěnec

Nachází se mezi lopatkami, u hřbetu mezi krkem a nízkým roštěncem. Po opečení je možné ho nakrájet na tenké plátky a doplnit pikantním salátem v asijském stylu. U použití vysokého roštěnce vcelku je možné opatrně vyjmout tuk uprostřed a celý kus naplnit nádivkou a pomalu zapéct. Po tepelném opracování mu nechte chvíli před krájením na odpočinek, šťávy v mase se pak rovnoměrně rozloží.

Rib eye steak


Steak z vysokého roštěnce

Vyzrálost 2 - 8 týdnů
Mokré zrání ve vakuu
 

 
Vhodné pro přípravu
11-ico-hovezi-vysoky-rostenec.png
450 Kč 450 Kč/kg
na objednávku
Uvedená cena je za 500g steak. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 150 g. Počty steaků uvádějte po kusech.