Vepřové maso
Drůbež
Steaky
Masové bedýnky
Uzené
Sýry
Speciality
Přihlásit se
0 Kč
Steaky
>
Rib eye steak
Rib eye steak
Rib eye steak – Vysoký roštěnec
Nachází se mezi lopatkami, u hřbetu mezi krkem a nízkým roštěncem. Po opečení je možné ho nakrájet na tenké plátky a doplnit pikantním salátem v asijském stylu. U použití vysokého roštěnce vcelku je možné opatrně vyjmout tuk uprostřed a celý kus naplnit nádivkou a pomalu zapéct. Po tepelném opracování mu nechte chvíli před krájením na odpočinek, šťávy v mase se pak rovnoměrně rozloží.
Rib eye steak
Steak z vysokého roštěnce
Vyzrálost 2 - 8 týdnů
Mokré zrání ve vakuu
Vhodné pro přípravu
450 Kč
450 Kč/kg
Množství
na objednávku
Facebook
Twitter
Uvedená cena je za 500g steak. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 150 g. Počty steaků uvádějte po kusech.