Drůbež
Vepřové maso
Hovězí maso
Steaky
Masové bedýnky
Speciality
Sýry
Uzené
Přihlásit se
0 Kč
Steaky
>
Striploin steak
Striploin steak
Striploin steak – Nízký roštěnec
Libovější část hovězího masa umístěného v zadní čtvrti hřbetní části - velmi křehké maso, skvěle se hodící na libové steaky a minutkovou úpravu, jako celá pečeně - rostbíf, na dušení a minutkovou úpravu.
Striploin steak
Steak z nízkého roštěnce
Vyzrálost 2 - 8 týdnů
Mokré zrání ve vakuu
Vhodné pro přípravu
439 Kč
439Kč/kg
Množství
na objednávku
Facebook
Twitter
Uvedená cena je za 500g masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g. Počty steaků uvádějte po kusech.