Vepřové maso
Drůbež
Steaky
Masové bedýnky
Uzené
Sýry
Speciality
Přihlásit se
0 Kč
Vepřové maso
>
Vepřové zadní koleno s kostí
Vepřové zadní koleno s kostí
VEPŘOVÉ ZADNÍ KOLENO S KOSTÍ
Ideální je ke dlouhému a pomalému pečení. Kůže při tepelné úpravě pěkně chrání maso, které je bohaté na kolagen a tím pádem velice šťavnaté, k ochucení stačí utřít česnek, sůl, trochu kmínu a výslednou směs vetřít do masa a do zářezů na kůži. Během pečení je třeba podlévat vypečenou šťávou a koleno otáčet. Na konci pečení dejte koleno pod gril a vypečte kůži pěkně do křupava. Koleno lze také snadno předvařit a v troubě pak jen dopéct, lze ho vykostit a získat tak šťavnaté kostky masa na guláš, do ovaru, na vrabce či k omáčkám – třeba na tradiční vepřové v mrkvi. Z kolene a případně i nožiček také snadno připravíte domácí sulc, neboť jsou bohatá na kolagen.
Vepřové zadní koleno s kostí
Čerstvé každé úterý a čtvrtek
Landrace x Bílé ušlechtilé x Pietrain x Přeštické plemeno
Vhodné pro přípravu
129 Kč
129 KČ/KG
Zvolte si úpravu masa
v celku
plátky
mleté
Množství
skladem
Facebook
Twitter
Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.